-REȚETĂ ÎMBUNĂTĂȚITĂ:
-cu noua rețetă se pot aplica multiple straturi cu timp mai scurt de uscare între ele
-nu mai este necesară umezirea plăcilor înainte de aplicare
-plăcile vor fi protejate încă de la prima ardere, datorită stratului mai gros aplicat
-aplicare mai ușoară cu o pensulă moale, se întinde mai ușor și uniform
-rezistență mecanică mai bună după uscare
-sedimentare mai lentă și amestecare mai ușoară dacă este depozitată timp îndelungat
Instrucțiuni de utilizare: radomina se aplică pe rafturile cuptorului pentru a le proteja de picăturile de glazură. Pe un raft tratat, picăturile pot fi îndepărtate mai ușor fără a scobii sau deteriora placa. Radomina are consistență subțire de cremă (mai gros decât laptele, mai subțire decât smântâna) Aplicați multiple straturi cu timp scurt de uscare între ele. Utilizați o pensulă lată cu peri moi. Radomina se aplică în 3-4 straturi . La prima ardere este indicat să efectuăm o ardere biscuit, dacă este necesar mai putem aplica 1-2 straturi. Nu vă recomandăm să aplicați pe ambele părți a plăcii. Dacă faceți acest lucru, vă rugăm să verificați cu atenție fiecare raft la încărcare pentru a preveni exfolierea radominei care poate cădea pe obiectele dvs. Dacă observați că radomina se desprinde, folosiți un spaclu pentru a îndepărta bucățile libere, apoi aplicați un strat nou. Dacă glazura sa scurs pe raft, utilizați un spaclu pentru a îndepărta picătura de glazură și curățați toate bucățile libere din zonă, apoi pensulați radomină în zona liberă.