Preturi variabile | ||
---|---|---|
De la | Pana la | Pret |
5 kg | 24 kg | 13.69 lei |
25 kg | < | 9.15 lei |
AMBALAJ DE FABRICĂ: Sac 25 kg
Zonă de ardere: 1360 – 1420°C
Culoare produs biscuit: alb
Ambalare: în formă de praf -în saci de 25 kg
Fluidifierea granulatului:
Greutatea litrică a barbotinei: 1675 gr
Fluidifiant: la 100 kg porțelan praf se adaugă 50 g Giesfix 162
La 100 kg porţelan se adaugă - apă aprox. 42- 43 litrii. Cantitatea de apă este în funcție de calitatea apei.
Prepararea barbotinei:
Măsuraţi cantitatea de apă şi în timpul amestecării constante cu un agitator electric (bormaşină cu paletă de amestecat) să adăugaţi praful de porţelan. Barbotina se va amestecă timp de 20-30 minute pentru a se putea desfăşura reacţiile între praf, apă şi fluidifiant. După prepararea barbotinei se va măsura greutatea litrică. Dacă greutatea litrică este mai mică decât valoarea indicată se va adăuga porţelan praf, dacă este mai mare se va adăuga apă. Este indicat de a lăsa barbotina obţinută la macerat până a doua zi, înainte de utilizare a se amesteca uşor până la omogenizare fără a crea bule. Dacă greutatea litrică este bună şi totuşi la turnare observaţi că barbotina se toarnă greu în forme sau din forme, dizolvaţi puţin fluidifiant Giesfix 162 în apă şi adăugaţi barbotinei.
Este indicat de a lăsa barbotina obţinută la macerat până a doua zi, înainte de utilizare a se amesteca uşor până la omogenizare fără a crea bule.
Formarea ciobului
Timp de absorbţie (minute) grosime perete(mm)
5 2,8
10 4
15 4,7