Preturi variabile | ||
---|---|---|
De la | Pana la | Pret |
5 kg | 24 kg | 14.28 lei |
25 kg | < | 9.50 lei |
AMBALAJ DE FABRICĂ: Sac 25 kg
Glazură compatibilă:
EH 457 T transparentă incoloră -1220-1260°C
EK 457 T transparentă incoloră -1260-1280°C
Preparare:
Maleabilitate: turnare
Zonă de ardere: 1250 - 1300 Co, în atmosferă reducătoare
Culoare produs biscuit: alb
Ambalare: în formă de praf -în saci de hârtie 25 kg
Greutate volumetrică: 900 kg/m3
Umiditate: 3,0 % (+ 1,0%)
Fluidifierea granulatului:
Greutatea litrică a barbotinei: 1740 gr
Aditivi de fluidifiere (greutate% a referitor la material uscat)
La 100 kg porţelan se adaugă
- Giessfix 162 - 30 gr
- Giesssfix PT 91 - 15 gr
- Apă - aprox. 43 litrii
Prepararea barbotinei:
Măsuraţi cantitatea de apă şi dizolvaţi cantitatea măsurată de fluidifiant. Este nevoie să se agite amestecul până fluidifiantul se dizolvă în întregime.
În timpul amestecării constante adăugaţi praful de porţelan. Barbotina se amestecă timp de ½ h pentru a se putea desfăşura reacţiile între praf, apă şi fuidifiant.
Este indicat de a lăsa barbotina obţinută la macerat până a doua zi, înainte de utilizare a se amesteca uşor până la omogenizare fără a crea bule.
Formarea ciobului
Timp de absorbţie (minute) grosime perete(mm)
5 2,7
10 3,6
15 4,5